Erdvės

Pagrindinė aikštelė

Pagrindinėje aikštelėje veiksmas vyks nuolatos: dieną paskaitos, praktikos, gyvi atlikėjų pasirodymai, naktį skambės psy-trance muzika.

Atidarymas - penktadeinį 21 val., po kurio seka muzika ir šokiai iki pat ryto. Šeštadienio rytą 8 val. muzika nutyla ir prasideda dienos programa, kuri tesiasi iki 22val. Naktį vėl groja muzika, kuri nutyla sekmadienį 12val dienos, ir toliau tęsiasi dienos programa. Uždarymas - sekmadienį 18val.

Išgirsite melodigą Baltosarbatos vokalo skambesį, nuostabiai nuoširdžias Riedančios Saulės dainas, maudysitės Gongų garsų jūroje, turėsite progą pasiklausyti kompozitoriaus, perkusininko – multi-instrumentalisto T. Dobrovolskio išgaunamų garsų įvairovės.

Taip pat turesite retą galimybę stebėti Ma-Uri šokio masažo pristatymą ugnies rate ir grojant būgnams.

Laimingi.lt jums praves paleidžiamąją meditaciją, kurios metu pamatysite, kas tai yra asmeninė laisvė.

Taip pat paskaita apie be galo svarbius meilės dėsnius, jogos užsiėmimas, šokių terapija ir dar daugiau..

Ramioji aikštelė

Aikštelė, nutolusi nuo veiksmų sūkurio - miško apsuptyje, samanų pataluose. Joje skambės rami chill-out muzika , vyks kai kurie užsiėmimai. Tai vieta atsikvėpti, atsigerti sviežių sulčių, pabėgti nuo šurmulio.

Pažinimo erdvė

Erdvė susipažinti ir atpažinti gyvenimo būdą, pagal kurį gyveno mūsų protėviai. Tai gyvenimo būdas , išlaikantis ekologinę pusiausvyrą. Molinių, šiaudinių namų statybos seminarai, smilkalų gamybos praktikumai bei pasakojimai apie gydančiuosius augalus, gerą maistą ir tt.

Menų ir žaidimų erdvė

"Smaragdo miestas" parodys vaikams įvairių atrakcijų ir žaidimų, padės pasigaminti žongliravimo įrankius bei pamokys kaip jais naudotis. Čia surasite ir molio dirbtuvėles . "Artoteka" padės pasigaminti aitvarą, lėlę, mokins origamio menio. Tai erdvė šėlti ir leisti savo svajonei gimti, pildytis ir kilti į dangų :)