Aromaterapija

Aromaterapija – tai gydančioji kvapų terapija, kurios metu naudojami naturalūs eteriniai aliejai, išgauti natūraliu būdu iš tam tikrų augalų rušių.

Ši paskaita skirta visiems besidomintiems, ir tiems kurie nori plačiau sužinoti apie aromaterapiją. Paskaitos metu jūs įkvėpsite skirtingų gamtos kvapų mišinių, sužinosite jų naudą, poveikį ir kaip juos patiems pasigaminti namuose. Plačiau panagrinėsime kas yra aromaterapija, iš kur ji kilo. Sužinosite kaip išgaunami eteriniai aliejai, kokios yra jų gydomosios savybės, kaip jie veikia mūsų organizmą, nuotaiką ir protą, bei kur ir kaip juos saugiai panaudoti.

Apie lektorę:

Rūtos Katiliūtės kelionė į kvapų ir masažo terapijos meną prasidėjo 2008 metais, Vakarų Londono Universitete, kur ji įgįjo komplementarios medicinos mokslų bakalauro kvalifikacinį laipsnį. Ji baigusi holistinio, nėščiųjų, giliųju audinių masažo, miofascialinio atpalaidavimo, aromaterapijos, refleksologijos ir reiki kursus. Su pozityviu požiūriu ir entuziazmu, Rūta mėgsta skatinti ir šviesti žmones siekti sveiko gyvenimo būdo.
Įkvėpta gamtos, toliau tobulina savo žinias įvairiose natūralaus gydymo srityse.

kvapualchemija.lt